Pääsivu Rakennekynnet Geelilakkaus Käsihoidot
Jalkahoidot
Hinnasto YhteystiedotMinikäsihoito sis. kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, vaalea alus- ja päällyslakka sekä hoidon lopuksi käsivoide

Käsihoito sis. kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen sekä kuorinnan ja hieronnan. Hoidon lopuksi yksivärilakkaus tai ranskalainen lakkaus sekä käsivoide

IBX SYSTEM-hoito on ainutlaatuinen hoitomuoto joka vahvistaa kynttä sisältäpäin muodostamalla lomittaisia polymeeriverkkoja (IPN) kynsilevyyn. Se lujittaa kynttä kiinnittämällä kynsilevyjä yhteen, vahvistaen ja suojaten koko kynttä. IBX korjaa vaurioita, vahvistaa kynsilevyä ja täyttää pienet uurteet sekä tasoittaa kynnen pintaa.

Sitä voidaan käyttää geelilakan ja luonnonkynnen geelauksen alla tai pelkän luonnonkynnen kasvatukseen. Koska tuote lukitsee itsensä kynsilevyyn pysyväksi vahvistukseksi sitä ei tarvitse erikseen poistaa. IBX-hoito sopii myös erinomaisesti miehille sillä se ei jätä kiiltoa kynsilevyn päälle.

Jalkahoito sis. jalkakylvyn, kuorinnan, kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston ja hieronnan. Hoidon lopuksi yksivärilakkaus sekä jalkavoide. Jalkahoito ilman lakkausta -15 %

WILDE-PEDIQUE varpaankynsien geelaus
WILDE-PEDIQUE on ainutlaatuinen elastinen varpaiden kynsien korjaamiseen ja vahvistamiseen tarkoitettu geeli joka mukautuu hyvin jalan liikkeisiin ja on siksi kestävä. Geeli sopii kaikille, sekä terveille että ongelmista kärsiville varpaankynsille.

Mikäli kyntesi on värjääntynyt, siitä puuttuu pala, kynsi kasvaa huonosti tai kynsi on täysin tuhoutunut, se on mahdollista korjata WILDE-PEDIQUE -geelillä. Geelauksen avulla varpaankynnet ovat esteettisesti kauniit ja kynsistä tulee vahvemmat ja tasaisemmat. Kynsiä huolletaan noin kahden kuukauden välein.

Parafiinihoito on syväkosteuttava ja ihoa ravitseva hoito joka vilkastuttaa verenkiertoa ja pehmittää jännittyneitä lihaksia. Hoito rentouttaa ja lievittää kipuja, ravitsee ihoa ja auttaa kuivan ihon hoidossa. Kaikkiin käsi- ja jalkahoitoihin voi halutessaan lisätä parafiinihoidon.

Käsi- ja jalkahoidot tehdään korkeatasoisilla LCN hoitotuotteilla. Hoitotuotteet on kehitetty ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon erilaiset ihotyypit sekä kynsiongelmat ja kynsivauriot, tämä antaa kynsimuotoilijalle mahdollisuuden valita jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet. Myös miehille on olemassa omat korkeatasoiset hoitotuotteet joissa on raikas miehekäs tuoksu. Täten kaikki käsi- ja jalkahoidot soveltuvat niin naisille kun miehille.


Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta hetkestä!
Puhelinnumero:
045-209 4252

Käyntiosoite:
Kynsistudio on
toistaiseksi suljettu


© Kynsistudio Zenails 2021