Pääsivu Rakennekynnet Geelilakkaus Käsihoidot
Jalkahoidot
Hinnasto YhteystiedotLight Concept Nails eli LCN on maailman johtava

valokovetteisen kynsikosmetiikan valmistaja


LCN-rakennekynnet ovat kauniit, kestävät ja turvalliset geelikynnet. Menetelmä on ollut markkinoilla jo vuodesta 1988 ja se perustuu hammaslääketieteessä käytettäviin UV-valokovetteisiin paikkamateriaaleihin. LCN-geelien pysyvyys perustuu toisiinsa liittyviin molekyyleihin, ei aggressiivisiin kemikaaleihin. Jatkuva tuotekehitys takaa että LCN on aina askeleen edellä muita.

LCN-rakennekynsien tuotekehitys on kohdistettu materiaaleihin, jotka ottavat mahdollisimman hyvin huomioon kynnen luonnollisen rakenteen. Siksi LCN-menetelmä antaa mahdollisuuden valita jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivan tekotavan ja materiaalit. Kuka tahansa voi siis saada kauniit kynnet jotka kestävät arjen askareissa. Rakennekynnet ovat erityinen apu myös kynsien tai kynsinauhojen pureskelijoille, sekä joidenkin kynsivaurioiden peittämiseen ja korjaamiseen.

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3–5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha geelimassa viilataan pois, vauriot korjataan ja kynnelle levitetään uusi geelimassa. Huollon yhteydessä on myös mahdollista muuttaa kynnen muotoa, pituutta sekä koristelua.

LCN concept nails tarjoaa myös monipuolisen valikoiman tarvikkeita ja hoitotuotteita jotka täyttävät korkeatasoiset vaatimukset.

LCN-geelimenetelmä perustuu seuraaviin tekijöihin:

innovatiivinen hammaslääketieteen pohjalle perustuva geeli
korkeatasoinen tuote- ja asiakasturvallisuus
kaikki valolaitteet ja valokovetteiset geelit täyttävät kansainväliset vaatimukset, kuten Saksan YÜV, EC-standardit sekä Kanadan CSA, ja ovat läpäisseet kaikki testit
täydellinen tuotteen kovettuminen takaa parhaan pysyvyyden
alan johtavien ammattilaisten kehitys- ja tutkimustyö
jatkuva kehitys uusimpien tieteellisten tutkimusten pohjalta
tuotteiden maailmanlaajuinen luotettavuus yli 20 vuoden ajalta

Näin pidät rakennekyntesi kauniina ja kestävinä:

älä revi ja nypi kynsiä tai geeliä
älä käytä kynsiä työvälineenä
älä naputtele pöytää tms. kynsillä
ole varovainen painaessasi nappuloita kuten hissi ja wc-pönttö
tavaroita nostaessasi tai auton oven kahvaa, sekä turvavyötä avatessa käytä sormien sivuosaa
suojaa kätesi ja kyntesi kumihanskoilla tehdessäsi kotitöitä ja hoitaessasi puutarhaa
huolehdi riittävästä käsihygieniasta, puhdista kynsien alapuolet säännöllisesti kynsiharjalla

Rakennekynsiä on huollatettava ammattilaisella noin 3–5 viikon välein. Säännöllisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaakin sopia jo samalla, kun kynnet tehdään.


Hoito huoltojen välissä


Pitääksesi kyntesi huolitellun ja siistin näköisenä, kynsiä kannattaa itse hoitaa kevyesti huoltokertojen välillä. Noin 1–2 viikon kuluttua rakennekynsien laitosta voi kasvurajaa tasoittaa kevyesti viilaamalla. Jos geeli on lähtenyt nousemaan irti kynnestä, kynsinauhan edessä näkyy vaalea alue geelistä. Tämä ilmaantunut alue on hyvä viilata pois. Varo kuitenkin viilaamasta omaa kynttäsi. Myös kynsien lyhennys tehdään viilalla, ei koskaan saksilla!

Kysy lisävinkkejä kynsien hoidosta omalta kynsimuotoilijaltasi.


Rakennekynsien poisto


Jos haluat luopua rakennekynsistä, varaa aika kynsimuotoilijaltasi. Älä missään nimessä itse revi tai viilaa kynsiä pois. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa geelin kynneltä siten, ettei oma kynsi vahingoitu ja neuvoo kuinka jatkossa hoidat omia kynsiä parhaiten.Puhelinnumero:
045-209 4252

Käyntiosoite:
Kynsistudio on
toistaiseksi suljettu


© Kynsistudio Zenails 2021